Waarom lid worden?

Als vishandelaar op de steun van de Vlaamse Federatie Vishandelaars kunnen rekenen, betekent een pak minder kopzorgen. Samen staan we sterk.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een lidmaatschap.

Voordelen

1. Eigen pagina op de website

Uw zaak krijgt een eigen pagina op de website ‘vishandelaars.be’ met uw contactgegevens, openingsuren, website en foto. Potentiële klanten die zoeken naar een vishandel in hun buurt, komen zo gemakkelijker bij uw zaak terecht.

2. Charter van Kwaliteitsvolle vishandelaar

Elk lid van de Federatie kan het kwaliteits-charter ondertekenen waarbij hij goede kwaliteit en service garandeert aan de klant. Dit charter en de bijhorende sticker is een (h)erkenning naar de klant toe dat hij bij de vishandelaar terecht kan voor kwaliteitsvolle vis.

Wilt u ook uw kwaliteits-charter aanvragen? Vraag dan uw charter aan bij wim.lannoo@unizo.be.

3. Belangenbehartiging binnen de sector

De belangen van u als viswinkel of ambulante vishandelaar worden behartigd door de mandaten van de Federatie in de VLAM. Overstijgen de belangen de sector? Dan worden de belangen behartigd door UNIZO?

Heeft u vragen of problemen die sectorspecifiek zijn?
Geef gerust een seintje aan voorzitter Charles Devinck op 0475/68 19 88.

U kunt met al uw andere vragen terecht bij de Ondernemerslijn van UNIZO op 0800/20 750 of Ondernemerslijn@unizo.be

4. Nieuwsbrief Vishandelaars

De Vlaamse Federatie Vishandelaars houdt u graag op de hoogte van nieuwe evoluties en beslissingen die genomen worden binnen de sector. Dit via een 4-jaarlijkse nieuwsbrief.

5. Voordelen van het UNIZO-lidmaatschap

Doordat u als viswinkel of ambulante vishandelaar lid bent van UNIZO wordt u automatisch lid van de Vlaamse Federatie Vishandelaar en kunt u genieten van bovenstaande voordelen.

Daarnaast geniet u ook van alle andere voordelen:

  • Uw belangen worden behartigd, zowel op lokaal als op nationaal niveau.
  • U krijgt toegang tot het grootste netwerk van ondernemers door het deelnemen aan activiteiten van Lokale UNIZO-besturen, talrijke infosessies, het ondernemersforum,… Ontdek hier de activiteiten in uw buurt!
  • U kan 24/24 terecht bij UNIZO voor persoonlijk advies via de Ondernemerslijn maar ook via onze ZO magazine, nieuwsbrief… geeft UNIZO u graag advies mee.
  • U geniet bovendien van heel wat kortingen en voordelen als UNIZO lid en u kunt o.a. ook van 275 modelbrieven- en contracten gebruik maken.

De smaak te pakken?

Wenst u ook lid te worden en te genieten van bovenstaande voordelen?
Geef hier uw gegevens in.